OPLOSSINGEN OP MAAT

Botau biedt een op maat gemaakte zonne-energie integratieoplossing aan, afgestemd op uw behoeften en budget. Onze aanbiedingen garanderen de maximale systeemproductie met minimale investering. Bent u ook bezig met de overgang naar een circulaire economie? Wilt u zich echt onderscheiden? Botau biedt alle oplossingen.

 

 

HET TRAJECT

 

Voor elk type project kunnen onze experts u een zonne-energie integratieplan aanbieden, overeenkomstig de volgende stappen:

 

Inschatting: eerste inschatting op uw locatie, evalueren van de omvang van het project, onderzoeken van beschikbare subsidies, kostenbesparende mogelijkheden, rendement op investering (ROI), en de mogelijkheid van energieopwekking.

 

Design: na de eerste inschatting ontwerpen wij verschillende fotovoltaïsche systemen voor u en berekenen en visualiseren wij de jaarlijkse opbrengst van uw fotovoltaïsche systemen.

 

Consultatie: samen kiezen we het meest geschikte zonne-energiesysteem, afgestemd op uw wensen, behoeften, budget en de mogelijkheden van uw locatie.

 

Installatie: wij installeren uw zonnepanelen, voorzien in de constructiewerkzaamheden en optimaliseren de coördinatie met de lokale en residentiële applicaties.

 

Wetten en subsidies: wij kunnen u assisteren met juridische en administratieve zaken zoals subsidieaanvraag en vergunningen.

 

Monitoring: wij voorzien in real-time solar-monitoring en controleren de werking van het systeem om zeker te zijn van de best mogelijke energieprestatie.

 

Wilt u graag meer informatie of een vrijblijvende offerte? Neemt u dan gerust contact op met ons op 0182 634047. Mailen kan ook naar info@botau.nl Wij staan u graag te woord!